Простой рецепт печенья из 3 ингредиентов NUTELLOTTI Homemade Biscuit, English
Как сделать легкий и вкусный Nutelloti, только из 3 ингредиентов!
ИНГРЕДИЕНТЫ:
на 18 штук
180 г nutella
150 г муки
1 яйцо
Для украшения:
3 ст.л. nutella
Приготовление:
В миску кладем яйцо вместе с 180 г nutella, ноциллы.
Перемешать .
Добавить постепенно просеянную муку.
Перемешать все до однородной массы.
После накройте пищевой пленкой и уберите тесто в холодильник на 20 минут.
Достаем тесто из холодильника и делаем маленькие шарики укладывая их на противень постеленный бумагой для выпечки.
Пальцем делаем небольшое отверстие в центре.
Печем в предварительно разогретой духовкой при 180ºC, в режиме верх=вниз, в течение 10 минут.
Дайте остыть в течение 5 минут, а затем поместите на решетку, и остудите полностью.
Чтобы украсить, мы кладем 3 ст. л. nutella в кондитерский мешок.
Выдавить nutella в отверстие печенья.
ПРИЯТНОГО ВАМ АППЕТИТА!
************************************************************************************************
NUTELLOTTI
How to make an easy and delicious Nutelloti, with only 3 ingredients! Recipe step by step.
NUTELLOTTI - ONLY 3 INGREDIENTS! Homemade Biscuit, English
INGREDIENTS: 18 units
180 g of nutella, nocilla, gianduja or any cocoa cream
150 g of wheat flour
1 egg
For decoration:
3 tablespoons full of nutella, nocilla, gianduja or any cocoa cream
Utilities:
Table of equivalences
Where to buy my utensils
PREPARATION:
In a bowl we shell an egg, along with 180 g of nutella, nocilla, gianduja or any cocoa cream. Remove with the help of some rods until both ingredients are integrated.
We incorporate 150 g of wheat flour sieved in 2 or 3 times. Mix until you get a homogeneous mass.
Once well integrated, cover with transparent film and let the dough rest in the fridge for 20 minutes.
After a while, we make small balls with the dough and leave them on parchment paper on a baking tray, trying to make them all more or less the same size.
With the same finger we make a small hole in the center. We bake with the preheated oven at 180ºC, top-down option,
for 10 minutes. Once baked, let cool for 5 minutes and then place on a rack until they are completely cold.
To decorate, we toss 3 heaping tablespoons of nutella in a pastry bag with a star nozzle. We put a little bit in each nutellotti.
Комментариев нет:
Отправить комментарий