пятница, 2 февраля 2018 г.

Простой рецепт печенья из 3 ингредиентов NUTELLOTTI





Простой рецепт печенья из 3 ингредиентов NUTELLOTTI Homemade Biscuit, English



Как сделать легкий и вкусный Nutelloti, только из 3 ингредиентов!



ИНГРЕДИЕНТЫ:

на 18 штук



180 г nutella

150 г муки

1 яйцо



Для украшения:



3 ст.л. nutella



Приготовление:



В миску кладем яйцо вместе с 180 г nutella, ноциллы.

Перемешать .

Добавить постепенно просеянную муку.

Перемешать все до однородной массы.



После накройте пищевой пленкой и уберите тесто в холодильник на 20 минут.



Достаем тесто из холодильника и делаем маленькие шарики укладывая их на противень постеленный бумагой для выпечки.

Пальцем делаем небольшое отверстие в центре.



Печем в предварительно разогретой духовкой при 180ºC, в режиме верх=вниз, в течение 10 минут.

Дайте остыть в течение 5 минут, а затем поместите на решетку, и остудите полностью.



Чтобы украсить, мы кладем 3 ст. л. nutella в кондитерский мешок.

Выдавить nutella в отверстие печенья.



ПРИЯТНОГО ВАМ АППЕТИТА!



************************************************************************************************

NUTELLOTTI



How to make an easy and delicious Nutelloti, with only 3 ingredients! Recipe step by step.



NUTELLOTTI - ONLY 3 INGREDIENTS! Homemade Biscuit, English



INGREDIENTS: 18 units



180 g of nutella, nocilla, gianduja or any cocoa cream

150 g of wheat flour

1 egg



For decoration:

3 tablespoons full of nutella, nocilla, gianduja or any cocoa cream



Utilities:

Table of equivalences

Where to buy my utensils



PREPARATION:



In a bowl we shell an egg, along with 180 g of nutella, nocilla, gianduja or any cocoa cream. Remove with the help of some rods until both ingredients are integrated.

We incorporate 150 g of wheat flour sieved in 2 or 3 times. Mix until you get a homogeneous mass.

Once well integrated, cover with transparent film and let the dough rest in the fridge for 20 minutes.



After a while, we make small balls with the dough and leave them on parchment paper on a baking tray, trying to make them all more or less the same size.

With the same finger we make a small hole in the center. We bake with the preheated oven at 180ºC, top-down option,

for 10 minutes. Once baked, let cool for 5 minutes and then place on a rack until they are completely cold.



To decorate, we toss 3 heaping tablespoons of nutella in a pastry bag with a star nozzle. We put a little bit in each nutellotti.


Комментариев нет:

Отправить комментарий