воскресенье, 4 февраля 2018 г.



Песочное печенье из 3 ингредиентов.Домашнее печенье - Очень Вкусно и Просто! | Homemade Biscuit, English


Рассыпчатое песочное печенье простое в приготовлении, но при этом вкусное печенье для всей семьи!
Домашние печенья - это самая уютная выпечка!
Печенье по этому рецепту получаются невероятно нежными, хрустящими и рассыпчатыми одновременно.
А если добавить тертую цедру и сок 1 лимона то получится лимоное песочное печенье.
Единственное нужно будет добавить немного больше муки,примерно на 1 ст.л.
Обязательно печь-печь-печь и угощать!

ИНГРЕДИЕНТЫ:

215 г слив. масла
(размягченного)
70 г сах. пудры
300 г муки и (+-80 может понадобиться)



Подогрейте духовку до 180oC.
Подготовьте два противня, выложенных пергаментной бумагой.

В чаше миксера взбить маслом с сах.пудрой.
Добавьте муку и перемешивайте сначала силиконовой лопаткой затем быстро руками.

Раскатайте в пласт толщиной 0.5 см.
Формочкой вырезать печенье, или просто разрезать на одинаковые квадратики.
Переложить на подготовленные листы для выпечки.

Выпекать в течение 16-18 минут, или пока печенье не приобретут слегка золотистый цвет.
Дайте остыть на решетке.

Наслаждайтесь за чашечкой свежего заваренного кофе



3-INGREDIENT SHORTBREAD COOKIES
YIELD: Makes approx. 15 cookies
INGREDIENTS:
1 cup (2 sticks) butter, softened
1/2 cup powdered sugar
2 cups all-purpose flour

DIRECTIONS:
Preheat oven to 350 degrees F. Prepare two large baking sheets lined with parchment paper or a Silpat.

In a large bowl, cream together butter and sugar. Add flour and continue to mix until mixture forms a soft dough (it will be crumbly at first, but keep mixing and it will form a dough). Form dough into a cohesive ball with your hands.

Roll dough 1/4-inch thick on a surface dusted with flour or powdered sugar* with a well-dusted rolling pin. Cut into rounds and place on prepared baking sheets. Repeat as necessary.

Bake for 16-18 minutes, or until cookies are pale golden brown. Let cool on baking sheets.

Enjoy!

TIPS

You can use either flour or powdered sugar to roll out your cookies, but I prefer powdered sugar. Since you’re re-rolling the dough repeatedly, powdered sugar keeps the cookies from becoming too dense/floury.

Remember to keep your surface and rolling pin well-dusted with flour/powdered sugar. Using powdered sugar, you may need to dust your surface and rolling pin more often.

Do not use the parchment paper with foil lining underneath; This paper tends to curl up and over your cookies as they’re baking.

Store baked cookies in a re-sealable container or plastic bag at room temperature, up to 4 days.

Serve with tea or coffee, or use as a base for any recipe requiring shortbread.

Комментариев нет:

Отправить комментарий